Giresun Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Jandarma ve Emniyetten uyuşturucu operasyonu

GİRESUN’UN BULANCAK İLÇESİNDE BİR İHBARI DEĞERLENDİREN EMNİYET VE JANDARMA EKİPLERİ, YASA DIŞI ÜRETİM YAPILAN BİN 150 KÖK KENEVİR, 100 KÖK SKUNK BİTKİSİ ELE GEÇİRDİ. OLAYLA İLGİLİ BİR ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Jandarma ve Emniyetten uyuşturucu operasyonu
241 views
08 Mayıs 2021 - 14:40
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Giresun’un Bulancak ilçesinde bir ihbarı değerlendiren emniyet ve jandarma ekipleri, yasa dışı üretim yapılan bin 150 kök kenevir, 100 kök skunk bitkisi ele geçirdi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Son dönemlerde Giresun’da uyuşturucu ile mücadelede önemli çalışmalara imza atan emniyet ve jandarma ekipleri, yasa dışı kenevir ekimine göz açtırmıyor. Oluşturulan özel ekipler aracılığı ile uyuşturucu ile mücadele eden jandarma ve emniyet ekipleri ortak bir başarıya daha imza attı. Son olarak Bulancak ilçesine bağlı Esenköy Köyü’nde yasa dışı kenevir ekiminin yapıldığı bilgisine ulaşınca operasyon için harekete geçildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü ve Bulancak Jandarma Komutanlığı ekiplerince belirlenen adrese gerçekleştirilen operasyonda ev ve bahçelerde yapılan aramalarda bin 150 kök kenevir ve 100 kök skunk bitkisi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli D.K. ise sorgulanmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.